Merken

Werkelijk voor iedereen een verzorging op maat en ik zal je hierbij uiteraard goed adviseren!
Note: prijzen zijn onder voorbehoud van de jaarlijkse stijgingen (2016)

 

Emotion, biologische cosmetica uit Italië

EMOTION, biologische cosmetica uit Italië.

lees verder »

Alle EMOTION producten zijn het resultaat van wetenschapelijk onderzoek. EMOTION vindt het belangrijk om de eigen huidfuncties niet te veranderen, maar wel om de huid te gezond te laten zijn.

EMOTION is gemaakt van huidcompatibele vetsoorten, welke resulteerde in een gepatenteerde formule die het E.S.U. bio complex genoemd wordt. Deze formule bevat o.m. hoogwaardige plantaardige olien, van zwarte bessen,-, argan-, rijst en amandelen en natuurlijke vetten als bijenwas,karite-en sheabutter. Deze fysiologische produchten verbeteren de huidfunctie , kunnen diep doordringen en veroorzaken geen huidproblemen. Door de afwezigheid van vaseline, paraffine , siliconen en minerale olien kan de huid ‘ademen’ en vermijden we het ‘ domopack effect’(transpireren onder het opgebrachte product). EMOTION heeft zelfs de nikkeltest doorstaan die niet verplicht is.

De huid heeft in verschillende leeftijdfases andere behoeften, en vaak zelfs in een ander jaargetijde . Soms is een wat lichtere of een wat vollere verzorging nodig. Emotion doet er alles aan om je huid jong en gezond te laten zijn!

SENSITIVE, voor de gevoelige huid, bevat o.m.: Bijenwas, Aloe Vera, Kamille,Goudsbloem, Alphabisabolol, Altea

HYDRA, voor de normale tot vochtarme huid,bevat o.m.: Amandelolie, Olijfolie,Bisabolol, Azulen,Saccharide Isomeraat,Shea Butter,Hyaluronzuur

VITAMIN PLUS, voor de droge huid, bevat o.m.: Kariteboter, Lanoline, Rijstzemelenolie, Hyaluronzuur, Saccharide IsomeraatPalma,Rode Wijnstok, Ginko Biloba

LIFT VITAL, voor de rijpe huid, bevat o.m. Shea Butter,Zwarte bessenolie, Stamcellen van planten, Hyaluronzuur,Rijstolie,

AZULEN, voor de droge gevoelige huid met couperose, bevat o.m.: Cacaoboter, Amandelolie,Jojoba,Bisabolol, Azulen,Alantoine,Aloe Vera,Betaglucan.

EYECARE, E-Filler Sublime cream eye contour bevat o.m.:Jojobaolie, Zwarte bessenolie, Esapeptide

LIPSTICK THERAPY, Care voor de lippen, bevat o.m.: Bijenwas, Kariteboter, Amandelolie,Soja-isoflavonen,Hyalutonzuur

EYECARE, E-Filler Sublime cream eye contour bevat o.m.:Jojobaolie, Zwarte bessenolie, Esapeptide

Ook de ZONproducten van EMOTION zijn beschikbaar. De gezichtcreme met ook een fysische bescherming van Spf 45, en heeft alleen een serum eronder nodig om de huid optimaal te voeden en beschermen. Ook spf 30 en Aftersun, en een Sunblock spf 50.

Hydropeptide

Wij geloven in ‘gene-ius’ huidverzorging die klinisch bewezen is en een plezier is om
te gebruiken.

lees verder »

Wetenschap

Wat is epigenetica?
Onze genen bepalen hoe we eruit zien en hoe onze huid ouder wordt. Maar dat is
niet het hele verhaal. Met epigenetische wetenschap kunnen we de manier
beïnvloeden waarop genen zich uiten door in wezen genen in te schakelen die cellen
signaleren om gezond te handelen en de genen uit te schakelen die dat niet doen.

Epigenetica en je huid

Epigenetica is absoluut van toepassing op de genen die jouw huidcellen regelen. Het
team van genetici van HydroPeptide formuleert de producten met krachtige gen-
signaleringsingrediënten, peptiden, die jouw huidcellen vertellen op een gezonde,
prachtige manier te handelen.

We hebben een passie voor peptiden

Zoals je aan onze naam kunt zien, gebruiken we veel peptiden in onze producten. In
feite zijn peptiden, en hun ongelooflijke huidvoordelen, hoe we begonnen zijn. We
houden van peptiden, omdat ze een van de meest effectieve epigenetische
hulpmiddelen voor huidverzorging zijn en we ze uitgebreid gebruiken in onze
transformerende formules. Maar Peptiden zijn niet de enige effectieve epigenetische
power house-ingrediënten die er zijn. Er zijn er nog veel meer en we zijn toegewijd
om ze allemaal naar je toe te brengen via innovatieve, klinisch bewezen
huidverzorging

VITAKRUID, Hoogwaardige voedingsupplementen

Ik kan U adviseren over voedingssupplementen van Vitakruid. Bij hen ben ik opgeleid tot orthomoleculair voedingsadviseur.

lees verder »

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Helaas is onze voeding vaak niet meer voldoende rijk aan vitaminen en mineralen om ons voldoende te voorzien in noodzakelijke voedingssstoffen en dan is vaak suppletie gewenst. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, samenstelling, zuiverheid en gebruiksgemak centraal staan. De productie en distributie van de Vitakruid producten gaan volgens de strenge HACCP eisen. Hierdoor wordt de kwaliteit van de producten gegarandeerd. Echter worden de producten ook geproduceerd en gedistribueerd onder de nog strengere GMP voorwaarden. GMP is de afkorting van Good Manufacturing Practice en is het allerhoogste waarborgingsysteem. Er wordt gelet op de duurzaamheid van de productie.

BRUSH ON BLOCK van Susan Posnick

Onzichtbare zonbeschermer van mineraalpoeder

lees verder »

 

brushblock

Susan Posnick verfraaid de huid al meer dan twintig jaar. Met talloze beroemdheden, supermodellen en fotografen als klant is Susan een beauty professional en huid expert. Ze is niet zomaar begonnen met Susan Posnick Cosmetics. Eind jaren 90 werd er huidkanker geconstateerd en sindsdien is Susan begonnen met onderzoek voor Brush on Block. Susan begon 10 jaar geleden te experimenteren met minerale huidproducten. Ze werd al snel aangetrokken tot de natuurlijke componenten, het gemak, de directe dekking en niet-irriterende eigenschappen van minerale formuleringen. Na het ontwikkelen van een scala aan natuurlijke cosmetica met een SPF, kwam een minerale sunblock voor iedereen met een natuurlijke look. Brush on Block werd eind 2011 gelanceerd.

Brush on Block bevat de natuurlijke actieve zonbeschermde ingrediënten titanium dioxide en zinkoxide om een volledig onzichtbare bescherming te bieden dat erg gemakkelijk aan te brengen is. Hiermee is het niet meer nodig om vieze, vettige crèmes, sticks en sprays te gebruiken. Brush on Block is een gemakkelijke, snelle en effectieve manier om elke dag de huid van uw hele gezin te beschermen.

Brush on Block irriteert niet, is water- en transpiratiebestendig en zit in een patenthoudende, zelfdoserende kwast. Normale (chemische) zonbeschermers worden geabsorbeerd in de huid. Brush on Block gebruikt natuurlijke mineralen die op de huid blijven liggen en de zonnestralen reflecteren. Brush on Block wordt niet geabsorbeerd door de huid, irriteert niet en verstopt tevens de poriën niet. Brush on Block is daarom ook ideaal voor mensen met acne of een gevoelige huid.

 

Voordelen op een rij

  • SPF 30
  • Water- en transpiratiebestendig
  • Niet vies en plakkerig
  • Loopt niet in de ogen
  • Kunt u gebruiken onder en over uw make-up
  • Irriteert niet
  • Zal niet leiden tot onzuiverheden
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Geweldig om te gebruiken op dunner wordend haar of kale plekken
  • Te gebruiken door mannen, vrouwen en kinderen